Tsp Makina Sanayi Ticaret Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
TSP makina olarak; sahip olduğumuz deneyimli kadromuz ve güçlü şirket yapımız ile, Türk plastik sektörüne uzun yıllardır hizmet etmekteyiz. Dostlarımız olarak gördüğümüz müşterilerimizin beklentilerini karışlamak için sürekli olarak ürün gamımızı yenilemekte değişen şartlara uygun geliştirmekteyiz.

Piyasada var olan TSP-X serisine ilave olarak pazara sunmuş olduğumuz TSP-V serisi modelimiz ile, bünyemize kattığımız İtalyan menşei li ürünler bunun bir göstergesi olarak sıralanabilir.

Türkiye de dünya standartlarında enjeksiyon makinesi üretme hedefine uygun yapılanan şirketimiz, bunun ilk şartı olan tesisleşme alt yapısını tamamlamış bulunmaktadır. Avrupa serbest bölgesinde 17.500 m2 üzerine inşa etmiş olduğumuz fabrika binamız ile ; bu hedefe daha da yaklaşmış bulunmaktayız. Temennimiz yakın gelecekte Türkiye pazarının ihtiyaç duyduğu bu alandaki üretim eksikliğini gidermek ve dışa bağımlılığı azaltmaktır.

Sahip olduğumuz bu anlayış ile Türkiye de var olan plastik sektörünün tüm oyuncularının tedarikçisi olmaya adayız. Dostlarımız ile nice yıllar birlikte olmak dileğiyle.
Tsp Makina Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tsp Makina Sanayi Ticaret Ltd. Şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: BÜLENT YÜKSEL
Adres: Uluyol Cd. No:7/A Bayrampaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5447987
Web Sitesi: http://www.tspmakina.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tsp Makina Sanayi firma bilgileri. Tsp Makina Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tsp Makina Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tsp Makina Sanayi Ticaret Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.