Tt Turizm Araç Kiralama Ve Filo Yönetim Hizmetleri

Şirket Hakkında
İstediğiniz saatte, yerde , sizin istediğiniz gibi araçlarımıza kolayca ulaşabilir ve kolayca kiralayabilirsiniz.TT Turizm Rent A Car ile hayallerinizi kiralayın.

Firmamız çalıştığı şirketlerin önemli misafirlerine şehir içi transferleri veya davet gibi etkinlikleri için özel olarak dizayn edilmiş araçlar ile hizmet vermektedir.

TT TURİZM olarak Ekonomik sınıftan, Lüks sınıfa kadar birçok otomobil çeşidiyle sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız.

TT TURİZM olarak Ekonomik sınıftan, Lüks sınıfa kadar birçok otomobil çeşidiyle sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışmaktayız. Kaliteli hizmet, müşteri memnuniyeti ve dürüst çalışma ilkelerini benimseyen T&T TURİZM , profesyonel kadrosuyla kısa sürede müşteri portföyünü geliştirerek Oto Kiralama, Filo Kiralama ve Ticari Kiralama üzerine çalışmalarını yoğunlaştırmış ve bu konuda pazarda hak ettiği yeri kazanmıştır. Geniş bir araç portfoyune sahip olan TT TURİZM için müşteri memnuniyeti her zaman ön planda olmustur.
Tt Turizm Araç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tt Turizm Araç Kiralama Ve Filo Yönetim Hizmetleri
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Ulaşım
Yetkili Kişi: Tolga ERTUĞRUL
Adres: İncirli Cd. 1.Yıldız St. 111-1 Bakırköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5727467
Web Sitesi: www.ucuzarackirala.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tt Turizm Araç firma bilgileri. Tt Turizm Araç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tt Turizm Araç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tt Turizm Araç Kiralama Ve Filo Yönetim Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.