Tufan İletişim

Şirket Hakkında
Tufan İletişim
www.telefontamircin.net


Kadıköy' ün en eski cep telefonu teknik servislerinden olan firmamız uzun yıllar boyunca edindiği bilgi ve tecrübelerini her geçen gün daha da artırarak siz değerli müşterilerimize hizmet sunmaya devam edeceğiz. GSM Sektöründe kaliteli hizmet, sorunsuz onarım ve en önemlisi tamirden sonra herhangi bir problem çıktığında sizinle birebir muhatap olacak ve sorunlarınıza çözüm üretecek birini bulacaksınız. Tufan İletişimde yapılan tüm ekran, cam, dokunmatik değişimi ve diğer tamir işlemleri firmamız tarafından garanti altındadır.

Öncelikli hedefimiz mutlu müşteriler portföyümüzü artırmaktır.

Türkiye' mizin tüm illerinden veya İstanbul içinden de ücretsiz kargo gönderimi ile bizlere ulaşabilirsiniz, kargo ile gönderdiğiniz cep telefonunuz bize ulaştığı anda sizinle iletişime geçilir ve aynı gün arızalı cihazınız tamir edilip size geri gönderilir. Paketlemelerde havalı ambalaj kullanıldığından cep telefonunuza hiçbir şekilde ezilme, yamulma, kırılma gibi zararlar oluşmaz.

Referanslarımız:
TURKCELL, VODAFONE, TÜRKTELEKOM, KVK, GENPA, TELPA, BAŞARI, BİZTECH, BORA

Sezgin Tufan
Kurbağalıdere Cd. Kolçakoğlu İş Hanı Hasanpaşa-Kadıköy/İstanbul
destek@telefontamircin.com

Bizi Arayın
0(216) 330 12 12
0(553) 711 72 72

WhatsApp
0(553) 722 72 72


Tufan İletişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tufan İletişim
Sektörü: Telekomünikasyon » Cep Telefonu Aksesuar
Yetkili Kişi: Sezgin Tufan
Adres: Kurbağalıdere Cd. Kolçakoğlu İş Hanı Hasanpaşa-kadıköy/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3301212
Web Sitesi: https://www.telefontamircin.net/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tufan İletişim firma bilgileri. Tufan İletişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tufan İletişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tufan İletişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-06-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.