Tuğrul Kuyumculuk Eğt. Hizm. Tic. San. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
Tuğrul Kuyumculuk, Altın Yüzük, Altın Set, Altın Broş, Altın Brolog, Altın Kolye, Altın Küpe, Altın Kolye Ucu, Altın Bileklik, Altın El İşçiliği Alyans, Altın Makine Alyans, Sarrafiye, (Çeyrek Altın, Yarım Altın, Ata Lira, Cumhuriyet Altını, 2, 5’luk Ziynet Altın, 5’lik Ziynet Altın) 22 Ayar İşçiliksiz Bilezik (Yatırım Amaçlı), 22 Ayar CNC Bilezik, (8 Ayar-14 Ayar-18 Ayar-22 Ayar-24 Ayar) alımı, satımı ve imalatı ve bu ürünlerin kişiye özel tasarımı ve imalatı, Değerli Taşlı Altın Yüzük, Değerli Taşlı Altın Kolye, Değerli Taşlı Altın Küpe Değerli Taşlı Altın Set, alımı, satımı ve imalatı, İnci Kolye, İnci Küpe, İnci Yüzük, İnci Broş, İnci Set Alımı, Satımı ve İmalatı Saat, Pırlanta, Elmas, Yakut, Zümrüt, Safir mücevher Alım ve Satımı yapan, İmalatını yaptığı ürünlerin yurtiçi ve yurtdışı toptan satışını da (ihracatını) yapan Kuyumculuk firmasıdır.
Tuğrul Kuyumculuk Eğt.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tuğrul Kuyumculuk Eğt. Hizm. Tic. San. Ltd. Şti
Sektörü: Saat, Gözlük, Mücevher » Mücevherat
İkincil Sektörü:Saat, Gözlük, Mücevher » Mücevher Mağazaları
Yetkili Kişi: BERRIN ERDEM
Adres: ISTASYON CADDESI 29/F NIGDE
Şehir: Niğde
Ülke: Türkiye
Telefon: (388) - 2338700
Faks: (388) - 2339461
Web Sitesi: www.etugrulkuyumculuk.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tuğrul Kuyumculuk Eğt. firma bilgileri. Tuğrul Kuyumculuk Eğt. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tuğrul Kuyumculuk Eğt. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tuğrul Kuyumculuk Eğt. Hizm. Tic. San. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.