Tugsetekstilaksesuar

Şirket Hakkında
Tugsetekstilaksesuar, İstanbul ili Halaskargazi Caddesi Yılmazlar Pasajı No:153/8 Osmanbey Şişli adresinde bulunmaktadır. Firma Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Baki Tuğrul Örme dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firma:Tuğse Tekstil Aaksesuar
Firma Sahibi: Baki Tuğrul Örme
İletişim: 0530 461 32 72
Mail: tugrulorme@gmail.com
Adres:Merkez mah.Nakiye elgün sk.no:56/8 osmanbey / şişli / istanbul
1993 yılında kurulmuş olan firmamız siz değerli müşterilerimize tekstil metal aksesuar alanında hizmet vermektedir piyasada belli bir saygınlığı kazanmış olan firmamız siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye yılmadan yorulmadan devam edecektir Firmalara Toptan satışlarımız ve dikilmiş ürünlere aksesuar çıtçıtzımba kalıp montaj işleri yapılmaktadır perakende & toptan olarakta hizmet vermekteyiz
İletişim Bilgileri
Firma: Tugsetekstilaksesuar
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: Baki Tuğrul Örme
Adres: Halaskargazi Caddesi Yılmazlar Pasajı No:153/8 Osmanbey Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 4613272
Web Sitesi: www.tugsetekstilaksesuar.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
çıtçıt zımba rivet kapsüldüğme kuşgözü perçin vs çakma (montaj) kalıpları
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tugsetekstilaksesuar firma bilgileri. Tugsetekstilaksesuar adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tugsetekstilaksesuar ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tugsetekstilaksesuar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-05-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.