Tulmak Makina Ve Yedek Parça Sanayi

Şirket Hakkında
Tulmak makina ve yedek parça sanayi 2008 yılında kurulmuş ve yedek parça sektöründe faaliyete başlamıştır.Ar-Ge çalışmalarına önem veren firmamız mevcut ürünlerini daima daha fazla fayda sağlayacak şekilde geliştirmektedir.En iyi kalitede ürettiğimiz ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunuyoruz.
Firmamızın faaliyette bulunduğu sektörler;çapa makineleri ve çapa makineleri yedek parçaları gibi birçok ürünün imalatını ve ihracatını yapmaktadır.
Mevcut deneyimli kadromuz ile markamızı duyurmaya ve müşterilerimize kaliteli hizmetler sunmaya devam ediyoruz.
Tulmak Makina Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tulmak Makina Ve Yedek Parça Sanayi
Sektörü: Makina » Tarım / Gıda Makinaları
Yetkili Kişi: Erkut TULUNAY
Adres: Y.Dudulu Tavukçuyolu Cd. Ayyıldız Sk. No:3 Ümraniey/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5266270
Faks: (216) - 5266271
Web Sitesi: www.tulmak.com.tr
Ürünleri
Yarı diferansiyelli cırcırlı aks takımlarımız , piyasada bulunan akslardan çok daha kaliteli ve sağlamdır.Zarif görüntüsü ilede kendini ön plana çıak...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tulmak Makina Ve firma bilgileri. Tulmak Makina Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tulmak Makina Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tulmak Makina Ve Yedek Parça Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.