Tüm-tes Elektrik

Şirket Hakkında
Tümtes Elektrik 1989 yılından beri elektrik panosu üretimini sürdürmekte olup; iç pazarın yanısıra birçok ülkeye ihracat yapmaktadır.

Bugüne kadar sanayi, otel, iş merkezi ve konut türü yapılarda; elektrik panosu, rack kabin, 19’’rack kabin, server kabin, network kabin, pc kabin, kiosk, kabin aksesuarları, güvenlik kabini, fiber optik sonlandırma paneli, pasif cihazlar, mcc panosu, kompanzasyon panosu, harmonik filitre paneli, otomasyon paneli, dikilitip pano, tablo, orta gerilim şalt merkezleri,

Alçak gerilim enerji temini, bina otomasyon sistemleri, ısıtma, havalandırma ve soğutma sistemi tesisatları, haberleşme sistemleri, kabin klimaları konusunda proje , üretim ve uygulama yapan Tümtes elektrik; 6000 adet elektrik panosu ve kabin üretim kapasitesine ulaşmıştır.

Tümtes elektrik Pano ve Kabinleri: TSE – TSEK –GOST –R ve Tiptesti belgesine sahiptir.

Tümtes elektrik’in tasarımından satış sonrası hizmetlere kadar uzanan kaliteyi daima önplanda tutan anlayışı; ISO 9001 – 2000 kalite belgesi ile kanıtlanmıştır.

Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden önde gelmektedir.

Kesin çözümler için kaliteli ürünlerin tek başına yeterli olmadığının bilincinde olarak müşterilerimize en yüksek düzeyde satış öncesi ve satış sonrası hizmetleri sağlamaktayız.

İlk görüşmeden ürün teslimatına kadar olan tüm hizmetlerimizde, kullanıcılarımızla UZUN VADELİ iş ilişkileri kurmayı hedeflemekteyiz.

Müşterilerimizle aramızda oluşturduğu
Tüm-tes Elektrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tüm-tes Elektrik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Ölçüm / Otomasyon
Yetkili Kişi: Kemal Akdeniz
Adres: Ikitelli Org. San. Bölg. Atatürk Bulvarı Sefaköy Sanayi Sitesi 6.Blok No:14-24 Ikitelli-Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6710155
Web Sitesi: www.tum-tes.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tüm-tes Elektrik firma bilgileri. Tüm-tes Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tüm-tes Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tüm-tes Elektrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.