Tunç Makina

Şirket Hakkında
1986 yılında İstanbul'da ilk yerli Streç Sarma Makinası ve Streç Makinası üreten Tunç Makina, 1995 yılından itibaren Çanakkale'de üretimine devam etmektedir. Türkiye'nin sanayi alanında yaptığı atılımlarla öne çıkıp kendi sektöründe lider konuma gelmiştir. Türk malının özellikle makinalarımız yabancı makinaların gerisinde olmadığını daha kaliteli olduğunu makinalarımızın satışından sonra değerli müşterilerimizin olumlu geri dönüşleri ile ispat edilmiştir. Tunç Makina Türkiye ekonomisine ihracat alanında da katkılar yapmaktadır.
Tunç Makina
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tunç Makina
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: Coşkun Aykul
Adres: İstiklal Mah. 14. Sok. 2 Nolu Sanayi Sitesi 12. Blok No:98
Şehir: Çanakkale
Ülke: Türkiye
Telefon: (286) - 3162306
Web Sitesi: https://www.tuncmakina.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tunç Makina firma bilgileri. Tunç Makina adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tunç Makina ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tunç Makina firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-12-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.