Tuncay Cam San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 1986 yılında cam ve cam mamulleri üretimi yapmak üzere TUNCAY CAM SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Adı altında kurulmuştur. Başarısını geleceğe yönelik vizyon ve prensipli çalışma yöntemi ile günümüze kadar taşıyarak ticari faaliyetlerine devam etmektedir.

O gün için imalatı olmayan, hatta hayali bile edilemeyen SUNSET markalı çift cam arası jaluzi sistemini hayata geçirip ısıcam özelliği kazandırıp, ülke piyasasına tanıtıp kazandıran ilk ve tek firma olmanın haklı gururunu taşımaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tuncay Cam San.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » PVC Pencere
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Pencere
Yetkili Kişi: SEBAHAT TOPRAK
Adres: MİMAR SİNAN MAH.NAMIK KEMAL CD.AYDIN SK.NO:4 FERHATPAŞA / YENİ ÇAMLICA / ATAŞEHİR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4443226
Web Sitesi: www.tuncaycam.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tuncay Cam San.tic.ltd.şti. firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 2.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Tuncay Cam San.tic.ltd.şti. firma bilgileri. Tuncay Cam San.tic.ltd.şti. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tuncay Cam San.tic.ltd.şti. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tuncay Cam San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.