Tura İklimlendirme

Şirket Hakkında
Soğutma sektöründe bulunan firmamız 1955 yılından bu yana grup firmalarıyla bu sektörde hizmet vermektedir. 65 yılı aşkın tecrübesi ile soğutma sektörünün tedarik zincirinde yer alan firmamız 2020 yılında faaliyetlerine başlamıştır, Adana Gaz Dolum Tesisi ise 300.000 silindir dolum yapabilme hacmine sahip olup, aynı zamanda 100.000 silindir depolama hacmine sahiptir. Türkiye'de soğutma sektörüne yön veren firmalar arasında yer almaktadır. Kalitesinden ve rekabet gücünden ödün vermeyen firmamız soğutma sektöründe 3. nesil yardımı ile Türkiye pazarına hizmet vermek için yatırımlarına devam etmektedir.
Tura İklimlendirme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tura İklimlendirme
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Alihan Bey
Adres: Yenişehir Mah. Irmak Cad. No:29/a Beyoğlu / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2375000
Web Sitesi: https://www.turaiklimlendirme.com/tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tura İklimlendirme firma bilgileri. Tura İklimlendirme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tura İklimlendirme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tura İklimlendirme firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-08-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.