Tura Telsiz Haberleşme Sistemleri

"Haberleşmenin Kazandıran Yüzü"

Şirket Hakkında
Telsiz Haberleşme Sistemleri ve Elektronik Güvenlik Sistemleri konusunda faaliyet gösteren firmamız SATIŞ, TAMİR, KİRALAMA, PROJELENDİRME, OKTH, BİNA İÇİ VE KAPALI ALAN HABERLEŞMESİ, MADEN HABERLEŞME SİSTEMLERİ konularından hizmet vermektedir.

Amacımız müşteri odaklı kaliteli ürün ve hizmet sunarak koşulsuz müşteri memnuniyeti sağlamaktır.
Tura Telsiz Haberleşme
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Lisanslı telsiz ve Lisanssız telsiz modelleri ile sayısal ve analog olarak hizmet veren firmamız Telsiz Satış, Telsiz Kiralama, Telsiz Tamiri, OKTH konularında faaliyet göstermektedir.

Birçok büyük projeye imza atan firmamız firmanızın ihtiyaçlarını tam olarak anlayarak zaman kazanmanızı ve ihtiyacınız doğrultusunda ürün almanızı veya kiralamanızı sağlamaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Tura Telsiz Haberleşme Sistemleri
Sektörü: Telekomünikasyon » Telsiz
Yetkili Kişi: Orhan Erdoğan
Adres: Perpa Ticaret Merkezi A Blok 11. Kat No:1320 Okmeydanı - Şişli / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2105618
Web Sitesi: www.turatelsiz.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tura Telsiz Haberleşme firma bilgileri. Tura Telsiz Haberleşme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tura Telsiz Haberleşme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tura Telsiz Haberleşme Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.