Turan Tekstil Konfeksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi

"bizimle hayal eder misin?"

Şirket Hakkında
1996 Yılından itibaren bugüne kadar tekstil sektöründe sürekli gündemde kalmış ve sürekli yenilenmiştir.Avrupa ülkelerine ;Amerika ve İngiltereye ihracatlar gerçekleştirmiştir.Gerek kendi kolleksiyonlarımızdan yada müşterilerin vermiş olduğu kolleksiyonların üretimlerini gerçekleştirmişizdir. Genelde abiye ve günlük elbise , etek , bluz , tunik , tshirt , kapri gibi ürünler üretmekteyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Bayan giyiminden elbiseler , etekler , bluzlar , gömlekler , vs.çeşitli giysiler tasarlayan ve tasarladığını üreten bir firmayız.Genç büyük beden giysiler üretmekteyiz.Günlük ve Abiye giysilerden oluşmaktadır kolleksiyonlarımız.Genellikle kombinli çalışmalar yapmaktayız.
İletişim Bilgileri
Firma: Turan Tekstil Konfeksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Pamuklu)
Yetkili Kişi: Nilay Turan
Adres: Keresteciler Sitesi Kasım Sk. Güler İş Merkezi NO:2 Kat:2 merter
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6445060
Faks: (212) - 5538059
Web Sitesi: www.paprika.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
elbise
tunik bluz
matruşka
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turan Tekstil firma bilgileri. Turan Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turan Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turan Tekstil Konfeksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.