Turan Tıbbi Ürünler Dış Tic. Ve Paz. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
TURAN LTD.ŞTİ., üniversite hastaneleri ve bu hastanelerin araştırma laboratuarları , devlet ve özel hastanelerin laboratuarları ile degisik alanlarda hizmet veren özel laboratuarların tıbbi cihaz ve sarf malzemelerinin temini ve pazarlanması konusunda faliyet göstermektedir.

Kurulduğu ilk yıllarda distribütör firmalarınn bölge bayisi olarak hizmet veren TURAN LTD.ŞTİ., günümüzde birçok yabancı firmanın Türkiye Distribütörlüğünü alarak yapısını güçlendirmiş ve faaliyet alanını genişletmiştir. İlk distribütörlük anlaşmasını BÜHLMANN LABORATORIES AG (Basel - İSVİÇRE) ile 1998 yılında yapan TURAN LTD.ŞTİ. , daha sonraki yıllarda DLD DIAGNOSTIKA GMBH (Hamburg - ALMANYA ), DIACLONE SAS (Besançon – FRANSA ), firmaları ile distribütörlük anlaşmalarını imzalamıştır.

TURAN LTD.ŞTİ. kuruluş aşamasını tamamladıktan sonra Araştırma Ürünleri üzerine yoğunlaşmış ve bugün kurduğu bayilik ağıyla Türkiyenin birçok bölgesine hizmet verebilir konuma gelmiştir.

Bundan sonraki hedefimiz, araştırmacılarımızın aklına gelecek ilk firma olabilmek için teknolojiyi takip etmek ve kendimizi sürekli yenilemektir.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turan Tıbbi Ürünler Dış Tic. Ve Paz. Ltd. Şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Araçlar
Yetkili Kişi: RAMAZAN TURAN
Adres: ALTUNİZADE MAH. SIRMAPERDE SOK. GURUR SİT. C:10 ÜSKÜDAR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6513748
Faks: (216) - 6514630
Web Sitesi: www.turanltd.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turan Tıbbi Ürünler firma bilgileri. Turan Tıbbi Ürünler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turan Tıbbi Ürünler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turan Tıbbi Ürünler Dış Tic. Ve Paz. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.