Türk-alman Yükseköğrenim Merkezi (tayöm) E.v.

Şirket Hakkında
Deutsch-Türkischer Hochschul-Bildungsverein / Türk-Alman Yükseköğrenim Derneği (TAYÖD) e.V. Federal Almanya Cumhuriyeti‘nde kurulmuş ve "kamu yararına çalışan dernek" statüsü almış bir tüzel kişiliktir. Dernek kuruluş amacı Türkiye ile Almanca konuşan Federal Almanya Cumhuriyeti, Avusturya ve İsviçre Konfederasyonu arasında yükseköğrenim alanında var olan sorunların giderilmesine yardımcı olmak ve yükseköğrenim ilişkilerini geliştirmektir. TAYÖD e.V.‘nın başlıca ilgi alanları şunlardır: 1) Almanya, Avusturya ve İsviçrede dil kursu ve / veya yükseköğrenim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına yardımcı olmak. 2) Türkiye’de dil kursu ve / veya yükseköğrenim gören Federal Almanya Cumhuriyeti, Avusturya ve İsviçre Cumhuriyeti vatandaşlarına yardımcı olmak. 3) Almanya, Avusturya ve İsviçrede dil kursu ve / veya yükseköğrenim görmek isteyen Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının işlemlerine yardımcı olmak. 4) Türkiye’de dil kursu ve / veya yükseköğrenim görmek isteyen Federal Almanya Cumhuriyeti, Avusturya ve İsviçre Cumhuriyeti vatandaşlarına yardımcı olmak. 5) Burs vermek 6) Kitap bağışları yapmak. 7) Çeşitli sosyal etkinliklerde bulunmak. Detaylı ve güncel bilgiler www.tayoed.de adresinde öğrenilebilir.
Türk-alman Yükseköğrenim Merkezi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Deutsch-Türkischer Hochschul-Bildungszentrum
İletişim Bilgileri
Firma: Türk-alman Yükseköğrenim Merkezi (tayöm) E.v.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim
Yetkili Kişi: Kerem Erdemli
Adres: Spinnerei Strasse 1A 30449 Hannover Almanya
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Almanya
Telefon: (511) - 1659750
Faks: (511) - 1659750
Web Sitesi: http://www.tayoem.de
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Türk-alman Yükseköğrenim Merkezi firma bilgileri. Türk-alman Yükseköğrenim Merkezi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Türk-alman Yükseköğrenim Merkezi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Türk-alman Yükseköğrenim Merkezi (tayöm) E.v. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.