Türk Dışticaret Vakfı

Şirket Hakkında
TÜRK DIŞTİCARET VAKFI SÜREKLİ EĞİTİM MERKEZİ
Vakfımız, diğer faaliyetleri yanında, 2002 yılında dış ticaret alanında eğitim faaliyetleri de yapmaya başlamış; esas itibariyle Dışticaret Uzmanlığı Eğitim Programı adı altında düzenlenen ve dışticaretle ilgili tüm temel bilgilerin, uygulama ağırlıklı olarak verildiği programlar yanında, konular itibariyle (örneğin; dahilde işleme rejimi uygulaması ve sağladığı faydalar; ABye Uyum Süreci ve ); sektörler itibariyle (örneğin; mobilya sektörü ve ihracat fırsatları) veya alıcı piyasalar itibariyle (örneğin; Rusya piyasası, Rusyayla ticaret imkan ve fırsatları) formatlanan ihtisas programları da uygulanmaktadır. Bunlar dışında eğitimlerimiz, Kurumlardan gelen talepler doğrultusunda o kurumun yapısı, ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda da şekillendirilebilmektedir.

Dışticaret Uzmanlığı Eğitim Programlarımız, idare merkezimizin bulunduğu Ankarada pilot proje olarak başlatılmış, bilahare sırasıyla Bursa, İstanbul, Diyarbakır, Konya, İzmir ve Gebzede de düzenlenmiştir. Bugün itibariyle Ankarada merkez binamızda, İstanbulda Eğitim Merkezimizde, İzmirde Ege Bölgesi Sanayi Odasında, Konya ve Gebzede ise Ticaret Odalarında eğitimlerimiz sürmektedir. Diyarbakırda da 2005 yılında, bir Avrupa Birliği Projesi kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile aynı eğitim verilmiştir. Bugüne kadar 2.000in üzerinde öğrenci Vakfımızdan dış ticaret eğitimi almıştır. 65 saat olarak verilen bu eğitimimizin programı ekte sunulmakta olup; dış ticaretteki yeni yönelimler ve gelişmeler çerçevesinde program her eğitim döneminde gözden geçirilmektedir. Kurslarımıza katılan öğrencilere eğitim CDsi ve Dışticaret Mevzuat Kitabı içeren bir çanta verilmektedir.
Türk Dışticaret Vakfı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Türk Dışticaret Vakfı
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Kurumsal Eğitim
Yetkili Kişi: Mustafa Dik
Adres: Ankaralılar Cad. No:5 Çayyolu 06810 Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2356510
Web Sitesi: www.tdvsem.com
Ürünleri
Dış ticaret eğitimi; Dış ticareti Dışticaret Vakfının profesyonel eğitmenlerinden öğrenin. Ülkemizin geleceğine yön veren meslek DIŞTİCARET UZMANLIĞ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Türk Dışticaret Vakfı firma bilgileri. Türk Dışticaret Vakfı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Türk Dışticaret Vakfı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Türk Dışticaret Vakfı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.