Türk Krom

Şirket Hakkında
Anadolu maden ve mineralleri portalı olarak kuruldu, günlük maden fiyatları, güncel maden cevher fiyatları, krom cevheri fiyatları, mangan cevheri fiyatları, bakır cevheri fiyatları, nikel cevheri fiyatları, saha alım satımı, krom sahası devri, satılık mangan sahası, satılık çinko sahası, satılık krom sahası, satılık bakır sahası, krom alıcısı firmalar, krom satıcısı firmaları, bakır cevheri alıcıları, bakır cevheri satıcıları, ve madenlerle ilgili birçok şeyi bulabileceğiniz güvenilir bir firmadır.
Türk Krom
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Türk Krom
Sektörü: Maden ve Metal » Cevher ve Mineraller
Yetkili Kişi: Mehmet kaymakçı
Adres: Atatürk Mah. Girne Cad. No:3/B K:1 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5809201
Web Sitesi: www.turkkrom.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Türk Krom firma bilgileri. Türk Krom adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Türk Krom ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Türk Krom firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.