Türk Saç Ekim Merkezi

Şirket Hakkında
SAÇ EKİM MERKEZİMİZ Türkiyenin deneyimli uzman doktor ve saç cerrahi asistanlarını bünyesinde barındırmaktadır. Saç naklinin ulaştığı son nokta olan FUE (folliküler ünite ekstraksyonu) ve FUT (folliküler ünite transplantasyonu) metotlarının her ikisini de en son teknoloji ile uygulayabilen kliniklerdendir.
Saç nakli alanında 15 yıldan uzun deneyimimiz ve 13.000’den fazla başarılı operasyonumuz sayesinde biliyoruz ki, başarılı bir saç naklinin hazır bir reçetesi yoktur. Saç naklinin başarısı operasyonu gerçekleştiren doktorun deneyim ve uzmanlığına, kullanılan teknik malzemenin seçimine ve iyi organize edilmiş geniş bir ekip çalışmasına bağlıdır. Kapsamlı bir bilimsel denemeden geçmemiş bazı yeni teknik ve uygulamaların dezavantajları olabildiğini bilmekteyiz. Bu nedenle hastalarımıza sadece test edilmiş olan ve en iyi sonuçları en az riskle verebilecek çözümleri sunmaktayız.
Sitemizi incelemeyi tamamladığınızda saç dökülmesi ve kellik ile ilgili kötü düşüncelerinizin değiştiğini göreceksiniz
Türk Saç Ekim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Türk Saç Ekim Merkezi
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Kenan Acıkök
Adres: Cemal Şair Sokak No: 2 Mecidiyeköy – İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2120915
Web Sitesi: http://www.turksacekimmerkezi.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Türk Saç Ekim firma bilgileri. Türk Saç Ekim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Türk Saç Ekim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Türk Saç Ekim Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.