Türker Spor İnşaat Ltd Şti

Şirket Hakkında
Türker Spor, 2005'te Ankara'da kurulan ve futbol, basketbol, voleybol, tenis gibi tüm spor alanlarında inşaat hizmeti sunan, yurtiçinde ve yurt dışında onlarca projeye atmış, ülkemizin önde gelen spor inşaat firmalarından biridir. Halı saha yapımı konusunda 2005'ten bu yana onlarca proje gerçekleştiren Türker Spor, halı saha yapan firmalar arasında malzeme kalitesi ve uzman işçiliğiyle ön plana çıkmaktadır. Ankara'da faaliyet gösteren Türker Spor Ankara içinde yurt içi ve yurt dışında onlarca halı saha yapımı ve imalatı projesi gerçekleştirirken, halı saha yapan firmalar arasında 2005'ten bu yana lider bir konumda yer almayı sürdürmektedir.

Hemen siz de onlarca referansımız arasına katılmak için müşteri temsilcilerimizden danışmanlık alabilir, okul, park ve bahçelerde ve daha pek çok yaşam alanında bulunan futbol, basketbol, voleybol, tenis sporları için özenle imal ettiğimiz spor alanlarına sahip olabilirsiniz.
Türker Spor İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Türker Spor İnşaat Ltd Şti
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat / Emlak Diğer
Yetkili Kişi: Spor Kompleksleri İnşaatı
Adres: Sinpaş Altınoran Kule No:3 Çankaya / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 2079287
Web Sitesi: www.turkersport.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Türker Spor İnşaat firma bilgileri. Türker Spor İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Türker Spor İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Türker Spor İnşaat Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-02-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.