Turkey Construction Alanya

Şirket Hakkında
Alanya da kiralık yazlık daire ev ve villa. Muhafazakar ve islami aile lerimiz için seçilmiş dışarıdan görünmeyen özel havuzlu villa da tatilin keyfini çıkartınız. Mahmutlar Kargıcak Mevkiin de bulunan villa larımız en az 3 yatak odalı ve en fazla 5 yatak ollmaktadır.
en uygun fiyatımız haftalık 750€ dan başlar, elektrik ve su ücreti fiyata dahil dir. Son temizlik ücreti ise 60€ alınır. Kesin rezervasyon için toplam ücretin % 30 unu kapora olarak havale edilir.
Turkey Construction Alanya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turkey Construction Alanya
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: Fikret Koçak
Adres: Atatürk Cd. 33/A 07400 Alanya
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 5121123
Web Sitesi: www.alanyakiralik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turkey Construction Alanya firma bilgileri. Turkey Construction Alanya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turkey Construction Alanya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turkey Construction Alanya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.