Turkish Properties

Şirket Hakkında
Yatırım olanakları arasında ofisler, rezidanslar, mağazalar, alışveriş merkezleri, konut arazileri, depolar, lojistik merkezleri, ticari arsalar, yerleşim yeri arsaları ve sanayi alanları gibi seçekler sunmakta olan firmamız ekibinde akredite ettiği emlak ofisleri ile işbirliği içerisinde hizmet vermektedir.

Firmamız, uzun yıllar boyunca gayrimenkul hizmetleri alanında elde ettiği bilgi ve deneyimle yurtdışı yatırımcının gözde paydaşlarından biri haline gelmiştir.

Turkish Properties olarak, uzman ekibimizle yatırımcılarımız için potansiyel risklerden uzak profesyonel danışmanlık hizmetleri veriyoruz.

Sadece mülk alış-satış için size rehberlik etmiyoruz; tüm satın alma ve kiralama süreçlerini sizin için yürütüyor, yatırım getirisi sağlama ve yeniden satış ve kiralama gibi mülk yönetimini içeren tüm ihtiyaçlarınızı 1. sınıf hizmet anlayışı ile karşılıyoruz.

Hayalinizdeki gayrimenkule çok yakınsınız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turkish Properties
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Yavuz Akagün
Adres: Zeytinoğlu Cd. No:34 D:3 Akatlar / Beşiktaş / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2872010
Web Sitesi: https://www.turkishproperties.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turkish Properties firma bilgileri. Turkish Properties adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turkish Properties ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turkish Properties firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-08-2023 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.