Türkiye Assist

Şirket Hakkında
Remo Group Telekomünikasyon , 1964 yılında İsviçrede kurulmuş olan ve hala faaliyetini sürdüren UnitedCom AGnin Türkiye pazarındaki şirketidir ve1998 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürmektedir.
Türkiye, Almanya ve İsviçre pazarında uzun yıllardır geliştirdiği çeşitli projelerle sektörün güvenilir şirketlerinden biri olmayı başarmış olan UnitedCom AGnin öncelikli amacı Türkiye pazarına yönelik geliştirmiş olduğu TÜRKİYE ASSİST projesiyle sahaya yönelik yeni bir ürün gamı sağlamış olmaktır.
Türkiye Assist
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Türkiye Assist- Ücretsiz Bayilik Veriyoruz

Ücretsiz Check-Up Hizmetleri

Ücretsiz Yol Yardımı (Yetkili Servise Çekim, Kurtarma…)

Ücretsiz Konut Yardımı (Çilingir, Cam Kırılmaları gibi…)

Anlaşmalı olduğumuz 2000’ni geçkin sağlık kuruluşunda indirimler
VIP Lounge Hizmeti

Uçak Biletlerinde İndirim Hizmetleri’nin içinde bulunduğu aylık 12, 47 TL den fiyatlarla başlayan ürünlerimizle ilgili Türkiye genelinde BAYİLİK VERİYORUZ

Türkiye Assist UnitedCom AG bağlı 1964 senesinden beri Avrupanın çeşitli ülkelerinde Assistanlık Hizmeti veren bir şirketin kuruluşudur.
İletişim Bilgileri
Firma: Türkiye Assist
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Telekomünikasyon Diğer
Yetkili Kişi: Demet Kus
Adres: Şirinyalı mah.1497 sok Altınbaş Plaza kat:3 d:4 Antalaya
Şehir: Artvin
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 3171430
Web Sitesi: www.turkiyeassist.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Türkiye Assist- Ücretsiz Bayilik Veriyoruz Ücretsiz Check-Up Hizmetleri Ücretsiz Yol Yardımı (Yetkili Servise Çekim, Kurtarma…) Ücretsiz Konut Yard...
İlan Talep ve Teklifleri
Türkiye Assist - Ücretsiz Bayilik Veriyoruz
Türkiye Assist- Ücretsiz Bayilik Veriyoruz Ücretsiz Check-Up Hizmetleri Ücretsiz Yol Yardımı (Yetkili Servise Çekim, Kurtarma…) Ücretsiz Konu...
Türkiye Assist firma bilgileri. Türkiye Assist adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Türkiye Assist ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Türkiye Assist firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.