Türkiye Çilingir Evi

Şirket Hakkında
Çevrimiçi Hizmet Pazarlaması; Türkiye Çilingir Evi Örneği
Hepimiz birer insan olarak değişime dirençliyiz. Bu bilgiden hareketle dış etkenler sabit kalmak kaydıyla insanoğlu tercihlerini değiştirme fikrine sıcak bakmamaktadır. Aslında hepimiz böyle değil miyiz? Yıllardır evimizi boyattığımız ustayı ya da gittiğimiz kuaförü değiştirmek istemeyiz. Hizmet alınan kişinin lokasyon değiştirmesi veya belirli sınırlar içerisinde kalmak kaydıyla ücretlerin artması da bizim tercihlerimizi değiştirme kararımızı yüksek oranda etkilemeyecektir.
Değişmek istemiyor olsak da, yaşam döngüsü içerisinde süreğen biçimde birçok değişimin içerisinde olduğumuz hususu da su götürmez bir gerçektir. Öyle ki on beş yıl önce acaba hangimiz internet üzerinden ürün satın alıyorduk veya hizmet talep ediyorduk? Bunlar bir yana yalnızca internet kullanım oranına bakıldığında bile geride kalan on beş – yirmi yıllık periyotla günümüz şartları kıyaslanamaz düzeydedir. Gelinen noktada ürün satın almanın yanında hizmet satın almalarının da yaygın biçimde kullanıldığı bilinmektedir. Bunlardan birisi de ana faaliyet alanımız olan çilingir hizmeti sunumudur. Yaşadığınız yere en yakın çilingir artık bir telefon uzağınızdadır. Türkiye Çilingir Evi olarak, ülke genelinde –şuan için – 68 ilde acil çilingir hizmeti sunmaktayız. Yakın gelecekte bayi ağımızı yurt geneline yaymak hedefiyle çıktığımız yolda, standart süreçlerle faaliyet göstermek en temel amacımızdır. Standartlaşmadan kast edilen hem hizmet süresi hem de ücretlendirme anlamında eşitlik durumunu yakalamaktır.
Anlatıldığı haliyle internet üzerinden çevrimiçi ürün/hizmet satın almak birçoğumuz açısından standart hale gelmiş olsa da, acil çilingir talebini online olarak gerçekleştirmek tüketiciler açısında birçok soru işareti muhteva etmektedir. Hatta ülke genelinde hizmet verilebileceği hususu tüketiciler açısından biraz da karmaşık gelebilmektedir. Oysa halihazırda bizde mevcut olan bilgilere göre; yerel firmalara oranla daha hızlı servis
Türkiye Çilingir Evi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Türkiye Çilingir Evi
Sektörü: Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: Ali Osmanlı
Adres: Mektep Cd. Cemile Hanım Apt. No:10/a küçükyalı – Maltepe / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 4181040
Web Sitesi: http://www.turkiyecilingirevi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Türkiye Çilingir Evi firma bilgileri. Türkiye Çilingir Evi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Türkiye Çilingir Evi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Türkiye Çilingir Evi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.