Türkmed Diyaliz

Şirket Hakkında
Türkmed Diyaliz, 1997 Yılından bu güne İhtiyaç Duyduğunuz Her An Yanınızdayız sloganıyla sizlere kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor. Kartal ve Sultanbeyli Merkezlerinden sonra Pendik / Şeyhli ve Tuzla / GüzelYalı Merkezlerinide bünyesine katarak, artan taleplere zamanında cevap vermektedir. Türkmed Diyalize en kısa sürede ulaşmak ve diyaliz ile ilgili merak ettiğiniz tüm sorularınıza doğru yanıtlar almak için 444 39 59 nolu çağrı merkezimizden bizleri 24 saat arayabilirsiniz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Türkmed Diyaliz
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Klinikler
Yetkili Kişi: .
Adres: E5 Yanyol Soğanlık Mevkii Fatih Cad. No:1 Kartal / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4512727
Web Sitesi: www.turkmeddiyaliz.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Türkmed Diyaliz firma bilgileri. Türkmed Diyaliz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Türkmed Diyaliz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Türkmed Diyaliz firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.