Türksis Ambulans / Turksis Acil Saglık Ambulans

Şirket Hakkında
YAŞAM ZAMANLA YARIŞIYORSA , ZAMANIN ÖNÜNDE BİR HİZMET ; TÜRKSİS ACİL SAĞLIK ...
Acil Ambulans Hattı: 0850 307 0009

FAALİYET ALANLARı

-Acil Sağlık Hizmeti

-Acil Yardım Ambulansı

-Hasta Nakil Ambulansı

-Şehirler arası ve Uluslar arası Hasta Sevkleri

-Tıbbi Danışmanlık Hizmeti

-Sabit Ambulans Nokta Hizmeti

TÜRKSİS ACİL SAĞLIK, Misyon;
Acil durumlarda ilk müdahalenin doğru eller tarafından yapılması ve yanlış uygulamalar sonucu sakatlıklar ve hayat kaybına kadar varabilen ağır bedelleri ortadan kaldırmayı hedeflemıştır.
​​

TÜRKSİS ACİL SAĞLIK, Vizyon;
Müşterisi, çalışanı ve anlaşmalı kurumları ile birlikte ülke ekonomisine değer katmak, ticari faaliyetleri ile sadece içinde bulunduğu topluma değil, tüm insanlığa faydalı bir kurum olmak; kaliteli, dürüst ve mükemmeliyet odaklı olmaktır.

TÜRKSİS ACİL SAĞLIK Ambulans 2020 de kuruldu. Misyonunu “acil durumlarda ilk müdahalenin doğru eller tarafından yapılması ve yanlış uygulamalar sonucu sakatlıklar ve hayat kaybına kadar varabilen ağır bedelleri ortadan kaldırmayı hedeflemıştır

Genel sağlık hizmetlerinin en kritik alanlarından biri olan “acil sağlık hizmeti”nin tanımında dünyaca kabul edilen 32 acil durum (kalp krizi, iş kazası, zehirlenme, astım krizi, yüksek ateş, başlamış doğum faaliyeti, vs.) kriterlerini benimsemektedir.
TÜRKSİS ACİL SAĞLIK
TÜRKSİS ACİL SAĞLIK aynı zamanda, birçok kurumun da hastane öncesi acil sağlık hizmetlerini devralmış durumda ve bu alanda da giderek genişleyen bir portföye sahip.
’dan hizmet almak isteyenler, hangi saatte olursa olsun tek numara ile acil sağlık hizmetine ulaşabiliyor. TÜRKSİS ACİL SAĞLIK dan 0850 307 000 9 numaralı Acil Sağlık Hattına gelen çağrılar, 365 gün/24 saat alarm merkezlerinde derhal cevaplanıyor. Tüm çağrıları daha ilk çalışta acil operasyon yönetimi konusunda deneyimli doktorlar karşılıyor ve gelen acil durum çağrısına en hızlı ulaşabilecek ambulans ekibi, alarm merkezi doktorları taraf
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Türksis Ambulans / Turksis Acil Saglık Ambulans
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Sağlık Ürünleri / Hastane Diğer
Yetkili Kişi: Sabri Yilmaz
Adres: Tekstilkent 10-o 309
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3070009
Web Sitesi: turksisambulans.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Türksis Ambulans / firma bilgileri. Türksis Ambulans / adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Türksis Ambulans / ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Türksis Ambulans / Turksis Acil Saglık Ambulans firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-09-2020 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.