Turkvent Klima Havalandırma Sistemleri San.ve Tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Modern yönetim sistemlerine uygun yapılanan Turkvent organizasyonu müşteri memnuniyetine odaklanmıştır. Devamlı gelişen ve değişen müşteri ve pazar ihtiyaçlarını karşılamak için şirket içi ve dışına sürekli eğitimler verilmektedir.

Vizyon

Müşterilerimiz ile sürekli ilişki kurarak ihtiyaçların tespitini yapmak ve amaca yönelik olan teknoloji üretimini bu temel üzerinde kurmaktadır. Uygun fiyat yapısı ve yüksek kalite anlayışı ile üretim yapmak ve sürekli rekabetçi fiyatlarını müşterilerinin kullanımına sunmaktadır.

Misyon

Çevre, insan sağlığı ve sosyal değerlere zarar vermeden üretim yapmak, paydaşlarımızın, müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve tedarikçilerimizin mutluluğunu temin ederek, havalandırma ve klima sektöründe zirvede yer alan bir dünya markası olmak.

Turkvent Klima Havalandırma
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turkvent Klima Havalandırma Sistemleri San.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: Cem Kılıç
Adres: Girne Mah. Irmak Sk. Küçükyalı İş Merkezi H Blok No:7 Maltepe / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5761899
Web Sitesi: www.turkvent.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turkvent Klima Havalandırma firma bilgileri. Turkvent Klima Havalandırma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turkvent Klima Havalandırma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turkvent Klima Havalandırma Sistemleri San.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.