Turrent Oto Kiralama

Şirket Hakkında
Turgroup şirketler grubunun bir iştiraki olan Turrent araç kiralama firması Türkiye nin başkenti Ankara da faaliyet gösteren kurumsal bir rent a car şirketidir. Turrent konusunda uzman kadrosu ile araç kiralama sektörüne yeni bir soluk getirmiş ve rakipsiz çözüm önerileri ile sektöründe lider konumuna yükselmiştir.7/24 acil yol yardım hizmeti ile Türkiye nin bir çok yerinde bulunan anlaşmalı servis ağı ile sizi asla yolda bırakmamıştır. Yaklaşık 10 personeli ve 100 araçlık filosu ile Ankara nın en büyük yerel araç kiralama firmasıdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turrent Oto Kiralama
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: kayhan bayar
Adres: oto sanayi sitesi 59. sok. no : 8/8 şaşmaz
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2785035
Web Sitesi: http://www.ankaraotokiralamak.gen.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turrent Oto Kiralama firma bilgileri. Turrent Oto Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turrent Oto Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turrent Oto Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-08-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.