Turuncu Digital Printing

Şirket Hakkında
Turuncu Digital reklamverenlerin talepleri, hızla değişen pazarlama stratejileri, depolama sorunları, ihtiyaç fazlasını bastırmamak ve zaman kaybı gibi konulara çözüm üretmek için 2008 yılında Turuncu Digital Printing adı altında ikinci bir departman oluşturmuştur. Turuncu Digital Printing, reklamverenlere ofset kalitesinde düşük tirajlı baskılarını yapabilmek için, Dijital Ofset makineleri ve sonlandırma ekipmanları ile ilgili gerekli yatırımları gerçekleştirip bu alanda hizmet vermeye başlamıştır.
Turuncu Digital Printing
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Turuncu Digital Printing
Sektörü: Hizmet » Reklam
Yetkili Kişi: Rahime ÇETİNKAYA
Adres: Konya Yolu Üzeri No: 84 Kat: 22 Daire: 217 Akman Conduminium Balgat
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2857020
Web Sitesi: http://www.turuncudigitalprinting.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turuncu Digital Printing firma bilgileri. Turuncu Digital Printing adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turuncu Digital Printing ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turuncu Digital Printing firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-04-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.