Turuncu Dış Tic. Ltd. Şti.

"REKABETIN BITTIGI YER!"

Şirket Hakkında
Turuncu Dış Tic., İstanbul ili İnönü mah. Kartal Cad. Kale Apt. no:70/ B Küçükbakkalköy adresinde bulunmaktadır. Firma Orman / Kağıt / Mobilya » Kağıt sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Hakan Ararat dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Turuncu Dış Tic. Ltd. Şti. tüm Avrupa ülkeleri , Kanada , Amerika , uzak doğu ülekeleri ve daha birçok ülkeden orjinal kalite ve ihraç - üretim fazlası kaliteli her türlü kağıt ve kağıttan mamül ürünler ,parti malı orjinal bay-bayan-çocuk tekstil ürünleri , tekstil aksesuarları , ayakkabı , markalı orjinal parfüm ve kozmetik ürünleri , gözlük , elektronik ve mekanik ev ekipmanları , markalı hırdavat ( bosch siemens v.b.) mutfak banyo ekipman ve aksesuarları , inşaat malzemeleri , elektronik materyaller ( cep tlf bilgisayarlar lcd plazma tv ler v.s.) rafine ve ham ayçiçek , palm , mısır , kanola yağı , üre , azot , şeker , süt tozu , çimento , teac ağacı , laminat parke , gıda ürünleri , bakliyat ve bana benzer daha birçok ürünün ithalatı ve ihracatını yapmaktadır. Firmamızın birçok temsilik ve mandate anlaşması bulunmaktadir.
İletişim Bilgileri
Firma: Turuncu Dış Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Kağıt
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
Yetkili Kişi: Hakan Ararat
Adres: İnönü mah. Kartal Cad. Kale Apt. no:70/ B Küçükbakkalköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5727202
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Turuncu Dış Tic. firma bilgileri. Turuncu Dış Tic. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Turuncu Dış Tic. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Turuncu Dış Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.