Tusem Teknik

Şirket Hakkında
TUSEMUPS GÜÇ ELEKTRONİĞİ SİSTEMLERİ anadal olarak Elektronik, endüstriyel ve güç elektroniği konusunda faaliyet göstermek üzere kuruldu. Sektöründe yeterli teknik tecrübeye sahip satış ve teknik elemanlardan kurulu şirketimizin ana faaliyet konusu Kesintisiz Güç Kaynağı imalat ve teknik servis hizmeti vermek üzere belirlendi. Üretim zincirinden itibaren teknik servis hizmetlerini yürütmekte olduğumuz TUSEM firmamıza ait 2 yıl garantili Kesintisiz Güç Kaynakları için satış ve kurulumundan itibaren her türlü talep ve şikayetlerinizle yakından ilgilenen firmamız; prensipli, dürüst ve dinamik kadrosuyla müşterilerimize hizmet vermeye devam etmektedir. Lütfen kullanmakta olduğunuz ürünlerimizle ilgili 7/24 danışma ve kullanım verimliliğini en üst düzeyde tutabilmek için irtibat numaralarımızdan bize ulaşınız. Firmamız Kesintisiz Güç Kaynağı yanında; Kuru Tip Akü, Servo Otomatik ve Mikroişlemci Kontrollü Voltaj Regülatörleri, İnvertör ve Konvertör satışlarıyla da ürün yelpazesini genişletmiştir.SAYGILARIMIZLA...
Tusem Teknik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tusem Teknik
Sektörü: Enerji » Kesintisiz Güç Kaynağı
İkincil Sektörü:Enerji » Dinamik UPS
Yetkili Kişi: ALİ TAŞYÜREK
Adres: BÜYÜK SAN.1.CAD.NO:74/84 İSKİTLER/ALTINDAĞ
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2308805
Web Sitesi: www.tusemteknik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tusem Teknik firma bilgileri. Tusem Teknik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tusem Teknik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tusem Teknik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-09-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.