Tv Kurdu

Şirket Hakkında
Son yıllarda çok büyük teknolojik gelişmelere şahit olmaktayız. Hayatımızı büyük bir ölçüde kolaylaştıran teknoloji sayesinde artık pek çok işimizi hızlı ve kolay bir şekilde yerine getirebiliyoruz. Hayatımızı bu denli kolaylaştıran ve rahatlatan teknolojinin başında hepinizin de tahmin edeceği üzere internet gelmektedir. Artık neredeyse her türlü ihtiyacımızı internet siteleri aracılığıyla yerine getirebilmekteyiz. Örneğin canlı tv izlemek için web sitelerini kullanabiliriz. Tahmin edeceğiniz üzere tv izlemek için her zaman yanımızda televizyon bulunamayabilir. Bu nedenle internet üzerinden canli tv izlemek çok daha kolay ve pratik olmaktadır. Bu konuda tvkurdu.com adlı canlı tv izleme sitesini tavsiye edebiliriz. Sitede hem ulusal hem de yabancı olmak üzere yüzlerce tv kanalı bulunmaktadır. Bunlardan istediğiniz kanalı anında erişerek hd kalitesinde izleyebilirsiniz. Tüm paralı kanalları ücretsiz olarak tvkurdu sitesinden izleyebilirsiniz. Tüm tv kanallarının gün gün yayın akışı, en çok izlenen programları ve bunlar hakkında tanıtıcı yazılar gibi merak edilen her şeye anında erişebilirsiniz. Ne zaman canli tv izlemek isterseniz bu siteyi sadece birkaç fare tıklaması kadar yakınınızda bulacaksınız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tv Kurdu
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Elektronik Yayın
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Yurtdışı Tur
Yetkili Kişi: Mahmut res
Adres: çurak mahallesi 199.sokak meydan apartmanı kat 4 daire 10
Şehir: Çanakkale
Ülke: Türkiye
Telefon: (541) - 8225474
Web Sitesi: http://tvkurdu.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tv Kurdu firma bilgileri. Tv Kurdu adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tv Kurdu ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tv Kurdu firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.