Tvreyon

Şirket Hakkında
,
Firmamız 1994 yılından beri bitkisel ürünler, küçük ev aletleri, kozmetik ve parfümeri ürünleri cilt bakım ürünleri, cinsel sağlık ürünleri, bayan fantezi ve iç çamaşır gibi geniş ürün yelpazesi olan ürünlerle faaliyet göstermektedir.2004 yılından sonra değişen konjektüre bağlı olarak kendine ticaret sitesi olan www.tvreyon.com adresi üzerinden faaliyetlerine devam etmektedir.
TVREYON.COM
Sağlık , medikal ve bitkisel ürünler sektöründe faaliyet gösteren firmamız , deneyimini her geçen gün artırmış ve bunu da müşterilerine yenilikçi fikirlerle yansıtmıştır. Sürekli yurt dışından farklılık yaratacak ürünleri bulup bünyesine katarak gelecek dönemlerde de tarzını, müşteri odaklı yaklaşımını kaybetmeden sektöre dinamizm getirmeyi hedef belirlemiştir.Dünyadaki gelişmeleri sürekli takip eden, müşteri memnuniyetini ilk planda tutan, bu doğrultuda insan sağlığını tehdit etmeyen FDA onaylı ürünleri sürekli bünyesine katan, Türkiyenin her noktasına aynı bakış açısıyla hizmet vermeye çalışan bir kurum olarak, sizlere hizmet vermektedir.

AMACIMIZ : Müşterilerimizin istekleri ve hayalleriyle biçimlendirilmiş , yüksek standartlarda ürünler yaratmak ve müşterilerimize çarpıcı bir hizmet anlayışı sunmak.

KALİTEMİZ ve DEVAMLILIĞI : Kalite kontrol departmanımız, üretim ve kontrol takımlarımızla birlikte çalışarak müşterilerimize gönderilen bütün ürünlerin bizden istedikleri standartlara uygunluğunu kontrol etmektedir. Müşterilerimizle aramızda var olan sıcak ve devamlı iletişimin sonucu olarak onlardan kazandığımız geri bildirimler sayesinde oluşabilecek en ufak hatalardan başlayarak problemlerin önüne geçilmekte ve ürünlerimizin kalitesinin her zaman yüksek bir düzeyde kalmasını sağlamaktadır.

ÜRÜN GELİŞTİRME ve AR-GE : Yaratıcılık ve yeniliklere açık olmak başarılı ve kaliteli ürünler üretmenin en temel yapı taşlarındandır. Ürün geliştirme departmanlarımız ve AR-GE uzmanlarımız hem firmamız bünyesinde hem de müşterilerimizin talepleri doğrultusunda başlatılan
Tvreyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Tvreyon
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Cilt Bakım Ürünleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Kişisel Bakım Ürünleri
Yetkili Kişi: TURAN YILDIRIM
Adres: İSTOÇ TOPTANCILAR SİTESİ 33 ada No:28 BAĞCILAR /İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6597995
Web Sitesi: www.tvreyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Tvreyon firma bilgileri. Tvreyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Tvreyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Tvreyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.