Uab Arıbolt

Şirket Hakkında
UAB ARIBOLT , 2011 de kurulus olup , Litvanyda- baskent Vilnius ta . Faliyet gostermektedir . Genel Faliyet alanimiz , Tekstil Makinalari alim-satimi olmakla beraber , Litvanyada halihazirda nylon bayan corabi uretimi yapmaktayiz .
Firmamizda , Rusca-Polonca-Litvanca-Ingilize-Italyanca gibi dillerin bilinmesinden dolayi uluslararasi bircok ticari sektorde faliyetlerimiz de mevcuttur .
Ukraynadan ceviz-kabak cekirdegi gibi, Balkanlardan Helal Kesim Et , Cinden Nylon Iplik , Pakistandan havlu ve kumas gibi sektorlere hic yabanci degiliz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uab Arıbolt
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil Makinaları
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Çorap
Yetkili Kişi: Arif Kazdal
Adres: Gemini Street 20-30
Şehir: Vilnius
Ülke: Litvanya
Telefon: (706) - 0051308
Web Sitesi: www.aribolt.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Litvanyada Satilik Corap Fabrikasi
Litvanyada 45 tane orgu makinasina sahip , yerel marketlere ve ingilterede buyuk bir toptanciya mal temin eden firmamizi satmayi dusunuyorum. Firm...
Uab Arıbolt firma bilgileri. Uab Arıbolt adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uab Arıbolt ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uab Arıbolt firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-08-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.