Üç Uzman Tam.bak.hız.elk.elktr.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
1988 yılında elektronık tamır ve bakım sektorune girmiş olup 2003 yılında şirketleşmiş olup.2009 yılına kadar sony-profilo-yetkılı servıslık hızmetı vermış olup 2010yılında Telranın ürtimi bitırmesı sonucu Bosch elektronık servisi ELS yetkılı servisi ve HUGIN -REM yazarkasa yetkılı servıs ve satış hızmetı vermektedir.halen yazarkasa sarf malzemeleri ve onarımı yapmaktadır.
terazı satışı
KURUMSAL FİRMALARA TAMİR BAKIM SÖZLEŞMELERİ
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Üç Uzman Tam.bak.hız.elk.elktr.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Teknoloji » Televizyon
Yetkili Kişi: yahya çiftci
Adres: mecidiyeköy mh kuyu sk no.28 şişli/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2723374
Web Sitesi: yazarkasaweb.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Üç Uzman Tam.bak.hız.elk.elktr.san.tic.ltd.şti firma bilgileri. Üç Uzman Tam.bak.hız.elk.elktr.san.tic.ltd.şti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Üç Uzman Tam.bak.hız.elk.elktr.san.tic.ltd.şti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Üç Uzman Tam.bak.hız.elk.elktr.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.