Uçan Tekstil

"Şile Bezi Gömlekte Tarz"

Şirket Hakkında
Firmamız Uçan Tekstil adı altında 1987 yılı itibarı ile Türkiye genelinde tekstil sektöründe imalat ve pazarlama faaliyetleri ile uğraş halindedir.

Modayı takip eden, yenilikleri ile öncü olan, takip edilen yerli markaların, her ilke imza atan uluslararası deneyime sahip prestijli firmaların ihracat fazlası ürünlerini pazarlama ve dağıtımıyla bağlantılı bir kuruluştur.

Firmamız Bay, Bayan fantazi tarzında güncel ve modayı yakından takip eden, şile bezi gömlek, büyük beden bluz ve tunik, capri, pantolon model çalışmalarıyla her sezonda yeni ürün sloganı ile hizmet vermektedir.

Şile bezi kolleksiyonumuz genellikle kış sezonunda hazırlanıp yaz sezonunda teşhir edilir, büyük beden ve ihracat fazlası ürünlerimiz sürekli yenilenir. Ayrıca beğenilen modellerde sipariş alarak ÜRETİM yapmamız da müşterilerimiz için bir avantajdır, ÜRETİM de belirtilen günde sipariş teslimi yapmak firmamızın garantisi altındadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uçan Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Erkek Dış Giyim
Yetkili Kişi: ALİ UÇAN
Adres: K.Çekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5981870
Faks: (212) - 5985744
Web Sitesi: www.ucantekstil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uçan Tekstil firma bilgileri. Uçan Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uçan Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uçan Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 15-02-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.