Ücler Konteyner

Şirket Hakkında
UCLER KONTEYNER Prefabrik yapı İmalatı istanbul, UCLER KONTEYNER prefabrik yapı Projeleri istanbul, UCLER KONTEYNER KONTEYNER PROJELERİ VE URUNLERİ İSTANBUL. UCLER KONTEYNER PREFABRİK EV URETİCİLERİ PENDİK İSTANBUL , ÜCLER KONTEYNER KONTEYNER İMALATI, ÜCLER KONTEYNER KONTEYNER SATISI, PREFABRİK İMALATI KONTEYNER İMALATI SU DEPOSU İMALATI KABİN İMALATI İSTANBUL, KABİN İMALATUI YAPAN VE SATISINI YAPAN YERLER, pendiK.ÜCLER KONTEYNER KONTEYNER ÜRETİM YERLERİ, SU DEPOSU SATAN YERLER İSTANBUL, PREFABRİK EV YAPAN FABRİKALAR, UCLERKONTEYNER, ŞANTİYE KONTEYNER SATISI YAPAN VE MONTASJINI YAPAN YERLER.UCUZ KONTEYNER YAPAN YERLERUCLER KONTEYNER KALİTEYİ UCUZA
Ücler Konteyner
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ücler Konteyner
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
Yetkili Kişi: çetin ceri-fatih yelbiz-ve sertan tutkun
Adres: orhanlı orta mah inci sok no 4 tuzla istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 9381765
Web Sitesi: www.uclerkonteyner.com
Ürünleri
ücler konteyner prefabrik sizlere kaliteyi ucuza almanızı oneriyor.cunku kaliteli bir urunu uretende biziz satan da biziz.siz hem ucuzluk hemde kalite...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ücler Konteyner firma bilgileri. Ücler Konteyner adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ücler Konteyner ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ücler Konteyner firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.