Ucuz Araç Kiralama Turpark

Şirket Hakkında
Turpark Ankara da oto kiralama hizmeti veren kurumsal bir şirkettir. Filosunda bir çok marka ve model aracı bulunduran firmamız uygun kiralama koşulları ve cazip kiralama fiyatları ile Ankara da sorunsuz ve güvenli araç kiralamanın keyfini sizlere sunmaktadır. Konusunda uzman personeli ile 7/24 hizmet veren firmamız tüm kiralama hizmetlerinde en uygun fiyat garantisi sunmaktadır. Devamlı yenilenen filosu ile genç bir araç parkına sahip olan Turpark Ankara nın en çok terih edilen kiralık araç servisi olarak sizlere hizmet vermekten mutluluk duyar.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ucuz Araç Kiralama Turpark
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: Şaban özgür
Adres: shell benzinliği içi, istanbul yolu, şaşmaz, etimesgut
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4430118
Web Sitesi: www.ucuzkiralikarac.org
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ucuz Araç Kiralama firma bilgileri. Ucuz Araç Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ucuz Araç Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ucuz Araç Kiralama Turpark firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.