Uğra Oto Kiralama

"İlkeli,dürüst ve farklı bir firma"

Şirket Hakkında
Oto kiralama sektöründe hizmet veren Uğra oto kiralama ekonomik ve istikrarlı fiyat politikası, güçlü altyapısı, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosuyla Türkiye otomobil kiralama sektörünün önemli firmalarından biri olmaya adaydır. Geniş araç ağına sahip olan firmamız, siz müşterilerimizin tatil, iş ve seyahate çıktığında, tüm talep ve beklentilerini en iyi ve en hızlı standartta gerçekleştirmedeki kararlılığıyla sektöründe markalaşma yolundadır.

En uygun fiyata en iyi hizmet anlayışına sahip Uğra oto kiralama teknolojideki ve sektöründeki gelişmeleri sizlere sunmakta gecikmeyen yapısı, filosunun yeniliği ve çeşitliliği, kalitesi ve güvenilirliğiyle sürekli kendini yenileyen bir firma olarak siz değerli müşterilerine hizmet vermekten her zaman mutluluk duyacaktır.
Uğra Oto Kiralama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Oto kiralama sektöründe hizmet veren UĞRA OTO KİRALAMA ekonomik ve istikrarlı fiyat politikası, güçlü altyapısı, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve profesyonel kadrosuyla Türkiye otomobil kiralama sektörünün önemli firmalarından biri olmaya adaydır. Geniş araç ağına sahip olan firmamız, siz müşterilerimizin tatil, iş ve seyahate çıktığında, tüm talep ve beklentilerini en iyi ve en hızlı standartta gerçekleştirmedeki kararlılığıyla sektöründe markalaşma yolundadır.

En uygun fiyata en iyi hizmet anlayışına sahip UĞRA OTO KİRALAMA teknolojideki ve sektöründeki gelişmeleri sizlere sunmakta gecikmeyen yapısı, filosunun yeniliği ve çeşitliliği, kalitesi ve güvenilirliğiyle sürekli kendini yenileyen bir firma olarak siz değerli müşterilerine hizmet vermekten her zaman mutluluk duyacaktır
İletişim Bilgileri
Firma: Uğra Oto Kiralama
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Araba Kiralama
Yetkili Kişi: ABDULLAH BÜYÜKGÜZEL
Adres: CEYHUN ATIF KANSU CAD. 1396. SOK. 6 / 8 BALGAT
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2859111
Faks: (312) - 2860111
Web Sitesi: www.ugraotokiralama.com
Ürünleri
Oto kiralama sektöründe hizmet veren UĞRA OTO KİRALAMA ekonomik ve istikrarlı fiyat politikası, güçlü altyapısı, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet a...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uğra Oto Kiralama firma bilgileri. Uğra Oto Kiralama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uğra Oto Kiralama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uğra Oto Kiralama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.