Uğur Mobilya;konfeksiyon Ve Kuruyemiş Reyonu Konya

Şirket Hakkında
UĞUR MOBİLYA;Konyada konfeksiyon reyonu, tuhafiye reyonu, kuruyemiş reyonu, Market Rafı, Tv Standı, Mutfak Dolabı, Yatak Odası, Genç Odası, banyo dolabı imalatı, ahşap market rafı, mdf market rafı, market ve mağaza raf sistemleri, mağaza rafları, Kozmetik ve Parfümeri Rafları, Tekstil Ahşap Raflar, kuruyemiş raf sistemleri, unlu mamül rafları imalat ve montajı, tv ünitesi, vestiyer ve gardrop imalatı, fuar standları imalatı, mağaza bankoları, fırın ve pastane ahşap rafları, televizyon ünitesi, Hilton banyo dolabı, etüd merkezi mobilyası, kreş mobilyası imalatı yapmaktadır.
Uğur Mobilya;konfeksiyon Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uğur Mobilya;konfeksiyon Ve Kuruyemiş Reyonu Konya
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Banyo Mobilyası
Yetkili Kişi: Ali Ulusoy
Adres: Marongozlar Sanayi Gözüpek Sokak No 14 Selçuklu / KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2337588
Web Sitesi: www.ugurmobilyadekorasyon.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uğur Mobilya;konfeksiyon Ve firma bilgileri. Uğur Mobilya;konfeksiyon Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uğur Mobilya;konfeksiyon Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uğur Mobilya;konfeksiyon Ve Kuruyemiş Reyonu Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.