Uğur Temizlik Ve Hijyen Ürünleri

Şirket Hakkında
temizli ürünleri ve malzeme satışı, arap sabunu ve sıvı arap sabunu satışı, otel sabunları ve şampuan, endüstriyel ve ekolojik ürünler , oto bakım ürünleri satışı yapmaktayız. kaliteli ve memnun kalacağınız ve fiyatiyla uygun ürünleri bizde bulabilirsiniz. satışın yanısıra ürünün nerede , nasıl, ve derecede kullanılacağı şeklindeki teknik ve açıklayıcı bılgileri de sunuyoruz. sadece satış değil tüketicimizin ürünü en aktif ve yararlı şekilde kullanması taraftarıyız. biz bilgi vermeden ürün satmıyoruz. prensibimiz budur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uğur Temizlik Ve Hijyen Ürünleri
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: uğur kurtulmuş
Adres: akdeniz sanayi sitesi 5009 sokak. no : 83
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (242) - 2211421
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Arap Sabunu -
17 kg lık tenekelerde , yüzde yüz doğal ayçiçek yağından üretilmiş, jel kıvamında bir üründür. temizlikte her türlü yerde güvenle kullanabileceğiniz...
Uğur Temizlik Ve firma bilgileri. Uğur Temizlik Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uğur Temizlik Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uğur Temizlik Ve Hijyen Ürünleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.