Ukes Yapı

Şirket Hakkında
Ukes Yapı, Ankara ili Uğur mumcu cd.101/13 adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Özgül YERTUT dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Yapıların temelden çatıya kadar su,ısı,ses ve yangın izolasyonu konularında hesaplama,projelendirme,ürün temini ve uygulama aşamalarında hizmet vermektedir.Firmamız poliüretan zemin kaplamaları,spor sahaları ve oyun alanları yapımıyla dökme ve modüler sistem SBR/EPDM kauçuk zemin kaplamaları konusunda geniş ürün yelpazesi ve uygulamalarıyla müşterilerimizin taleplerini karşılamaktadır.Ayrıca endüstriyel ve teknik kullanım amaçlı poliüretan yapıştırıcılar,mastikler ve kauçuk bağlayıcıların satışınıda yapan firmamız siz değerli müşterilerimizin hizmetindedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Ukes Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
Yetkili Kişi: Özgül YERTUT
Adres: Uğur mumcu cd.101/13
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4373027
Faks: (312) - 4373067
Web Sitesi: http://www.ukes.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ukes Yapı firma bilgileri. Ukes Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ukes Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ukes Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-12-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.