Ultramarka

Şirket Hakkında
UltraMarka Danışmanlık HizmetleriSizlerde , Markalaşma sürecinin başlangıcı , oluşumu ve yönetilmesi dahil , pazar payı araştırmaları , uygun altyapı sistemlerinin kontrolü , oluşturulması veya revizyonu , kurumsal kimlik yapısının oluşturulması veya markalaşma sürecine entegrasyonu , bayilik veya franchise altyapısının oluşturulması veya revizyonu , artık günümüzün vazgeçilmez ticari öğelerinden internetin tüm olanaklarından faydalanılması için gerekli altyapının oluşturulması , marka bilincinin tüm personelde doğru şekilde oluşturulabilmesi için gerekli kurumsal eğitimlerin verilmesi , ulusal veya uluslararası pazarda doğru ve etkin bir şekilde markalaşabilmek için gerekli tüm uygulamaların eksiksiz ve profesyonel bir şekilde uygulanması yönünde uzman beyinlere yönelmek istiyorsanız, bize ulaşınız.
Ultramarka
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ultramarka
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Marka Tescil
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: çiğdem tokgöz
Adres: tanaçan 24 aoç
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 5000600
Web Sitesi: http://www.ultramarka.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Marka Danışmanlığı , Marka Yönetimi , Bayilik Yönetimi
UltraMarka Danışmanlık HizmetleriSizlerde , Markalaşma sürecinin başlangıcı , oluşumu ve yönetilmesi dahil , pazar payı araştırmaları , uygun alty...
Ultramarka firma bilgileri. Ultramarka adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ultramarka ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ultramarka firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.