Ultrans Taşımacılık San Ve Tic.ltd.şti.

"ULTRANS ULUSLARARASI AĞIR VE GABARİDIŞI PROJE TAŞIMACILIĞI,"

Şirket Hakkında
1983 yılında Dorse imalatcısı olarak Ultırsan adı ile sektöre giren firmamız, 1993 yılında Ultrans Uluslararası taşımacılık ve Tic.Ltd.Şti. olarak Ağır nakliyat Taşımacılık sektöründe siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye başlamıştır.
Firmamız 1983 yılından beri, bir çok lowbed dorse imal etmiş olup, bugün sektörde bir çok firmada firmamızın imalatı olan dorseler kullanılmaktadır.
Firmamız Ağır taşımacılık sektöründe Yurt çapında yaptığı taşımalarda göstermiş olduğu başarıyı 1993 yılından bu yana Uluslararası arenada’da devam ettirmektedir.
Firmamız Taşıdığı tüm malzemeleri en güvenli ve emniyetli yükleme ve lashing, Eskort, Yol ve güzergah izin belgesi temini, Güzergah etüt çalışması ve Yurtiçi taşımalarda İrsaliye takip sigortası ve Tüm Yurtdışı taşımalarımızda LUTZ CMR sigortası hizmetini sağlayarak, siz değerli müşterilerimize rahatlık sağlamaktadır.
Firmamız UND (Uluslar arası Nakliyeciler Derneği) üyesi olup, GLOBAL TEMİNAT garantisi altındadır.


Kalite Politikamız

Tüm faaliyetlerimizi müşteri odaklı hazırlayıp müşteri memnuniyetini ilke edinerek ortak kurum kültürü içersinde çalışan personel kadrosu ile ileri teknolojiyi kullanarak güçlü partner firmalarımız ile toplum yasalarına ve ticari kurallarına uyumlu bir çizgide ilerlemektir. 2001 yılından itibaren tüm Avrupa ülkelerinden Türkiye ye ve Türkî cumhuriyetler ve orta Asya ülkelerine yaptığımız sayısız projelerimin en iyi referansımız olup, gelişen dünya teknolojisine uygun araçlar ile araç
Ultrans Taşımacılık San
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ultrans Taşımacılık San Ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: MEHMET AKSU
Adres: BAHÇELİEVLER, ATATÜRK BULVARI, KOÇ APT. NO.: 22 - K.: 1 İSKENDERUN
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (326) - 6144461
Web Sitesi: www.ultrans.com.tr
Ürünleri
İSKENDERUN - SURİYE (IRAQ KAPISI)
10 AKS GOLDHOFER MARKA TAMAMEN HİDROLİK SİSTEM ÖZEL PLATFORM
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ultrans Taşımacılık San firma bilgileri. Ultrans Taşımacılık San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ultrans Taşımacılık San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ultrans Taşımacılık San Ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.