Ulus Kiralık Vinç Hizmetleri

Şirket Hakkında
ULUS kiralık vinç hizmetleri Ankara merkezli bir vinç kiralama firmasıdır ve Ankara Ostim, merkez makine parkından Türkiyenin tüm bölgelerine 10 - 15 - 20 -30- 35-55-60 ton kapasiteli kiralık vinç ve hiyaplarla vinç kiralama hizmeti vermektedir.

30 Yıllık tecrubesi ile sektöründe öncü firma olan ULUS VİNÇ; kiralık vinç ve hiyap hizmetlerinin yanısıra çözüm ortağı firmaları aracılığıyla, 500 Ton kapasiteye kadar kiralık mobil vinç ve 75 tona kadar kiralık hiyap (hiab) temin edebilmektedir.
Ulus Kiralık Vinç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ulus Kiralık Vinç Hizmetleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat İş Makineleri
Yetkili Kişi: Mahmut Ulus
Adres: 31/A sokak 25/193
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3854262
Web Sitesi: www.ulusvinc.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ulus Kiralık Vinç firma bilgileri. Ulus Kiralık Vinç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ulus Kiralık Vinç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ulus Kiralık Vinç Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-11-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.