Ulus Teknoloji Hizmetleri

Şirket Hakkında
2011 yılı içerisinde uzun ve yoğun bir AR-GE sürecinden sonra sizlerden gelen talepler ve teknolojik gelişmeler dikkate alınarak, Portföyümüzdeki ürünlere ek olarak '' Teknoloji, kalite, performans '' kriterlerinden taviz vermeden tüm projelerinize en iyi çözümü bulabileceğinizi düşündüğümüz yeni ürün yelpazemizi beğeneceğinizi ümit ediyoruz.

Günden güne gelişen kadromuzla ve yeni satış prensiplerimizle sizlere daha iyi hizmeti sunmak amacı ile hizmet anlayışımızda bir takım değişiklşikler yaptığımızı bildirmenin sevinci içerisindeyiz.

Sizler için hazırladığımız fırsatlar ile satış montaj aşamasında teknik destek ve sonrasındada her zaman daha iyi hizmet verme arzusu içerisinde bulunacağız.

Sizinle iş birliğine her zaman hazır olduğumuz ve bundan gurur duyacağımızı bilmenizi isteriz
Ulus Teknoloji Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ulus Teknoloji Hizmetleri
Sektörü: Bilgisayar » Teknolojik Ürünler
İkincil Sektörü:Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: resul şengül
Adres: seyrantepe mah. ispar iş merkezi kağıthane
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2824590
Web Sitesi: www.personeltakibi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
personel takip sisteminda kampanya
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ulus Teknoloji Hizmetleri firma bilgileri. Ulus Teknoloji Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ulus Teknoloji Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ulus Teknoloji Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.