Unex Logistics Llc

Şirket Hakkında
UNEX, 1997’de kurulmuş bir lojistik firmasıdır. UNEX, verdiği taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef almış, kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde kullanarak büyümeyi amaçlamıştır.


UNEX Lojistik’in faaliyetlerinin gerek hacim gerekse coğrafi kapsam olarak büyümesi ile birlikte, belirli sektörlerde bölgedeki önde gelen müşterilerine lojistik hizmetleri sunmak üzere 1997 sonunda UNEX Trade International kuruldu.
Global hava kargo hizmetleri, Parsiyel ve Komple kara nakliye hizmetleri, kurye , Hava Kargo, proje ve fuar lojistiği, gümrükleme hizmetlerini tek bir adreste müşterilerine vermektedir.
Ayrıca Rusya , Ukrayna, Romanya, Macaristan, Bağımsız Devletler Topluluğu (CIS), Kuzey Afrika, Suriye, Iran, Afganistan, Irak, Lübnan, coğrafi kapsama alanında yeni bir bölgesel güç olarak Üçüncü Parti Entegre Lojistik Hizmetlerini gerçekleştirmektedir.Bunlara ek olarak Kazakistan ve Azerbaycan’da kurulacak şirketler vasıtasıyla Entegre Lojistik hizmetlerini bu ülkelerde de vermeyi hedeflemektedir.
Değişen dünyanın değişen lojistik ihtiyaçları için özenle seçilmiş dünya çapındaki partnerleriyle birlikte müşterilerine hizmet veren UNEX, Ankara, Izmir, Istanbul, Denizli, Bursa depoları ve uluslararası araç filosuyla hizmet vermektedir.
UNEX, Rusya Federasyonu'nun Sovtransavto ve Sovinteravto Servislerindeki kara nakliyatı şirketleriyle temas halinde çalışmaktadır. UNEX, Aynı zamanda Kara taşımacılığı kargo hizmeti de vermektedir. 5 kilodan 20 tona kadar değişen ağırlıktaki kargolar depoda paketleme, birleştirme ve depolama işlemlerinden sonra varış yerine güvenli bir şekilde teslim edilir. Uluslararası nakliye konusunda TIR, hava taşımacılığı için müşterilerimize alternatif çözümlerimiz mevcuttur.
Türkiye ve Rusya arasında haftalık düzenli parsiyel taşıma organizasyonuna sahip ender firmalardan biri olduğumuzu belirtebiliriz. Gümrükleme departmanımız tecrübeli kadrosuyla Rusya’ya karayolu ve havayolu ile gelen malların sorunsuz gümrüklenmesini gerç
Unex Logistics Llc
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Unex Logistics Llc
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Havayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Nermin DURMAZ
Adres: YEŞİLKÖY CADDESI NO.1 FLORYA ISTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5415200
Web Sitesi: www.unexcargo.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Rusya,ukrayna,beyaz Rusya Da Tüm Gümrük, Lojistik, Antrepo, Belgeler ,sigorta, Vergi Harç Ve Bütün Giderler Tarafımızdan Karşılanmaktadır.
Sayın ; Müşterilerimiz, Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya da Tüm gümrük, lojistik, antrepo, Belgeler , sigorta, vergi harç ve bütün giderler tarafım...
Rusya Da Gümrükleme Ve Nakliye Hizmeti Hk.
OOO UNEX Logistics Worldwide UNEX , 1997’de kurulmuş bir Express & lojistik firmasıdır.Türkiye ve Rusya arasında haftalık düzenli taşıma o...
Unex Logistics Llc firma bilgileri. Unex Logistics Llc adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Unex Logistics Llc ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Unex Logistics Llc firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.