Unı Act Consulting

Şirket Hakkında
UNI Act Consulting sirketi bircok alanda danismanlik hizmeti vermektedir. faaliyet alanlarimizi yonetim- is ve organizasyon danismanligi, insan kaynaklari, egitim danismanligi (yonetici ve personel egitimleri), perakende yonetimi ve tedarik zinciri yonetimi danismanligi , satis ve pazarlama danismanligi, Bilgi isletim sistemleri ve iyilestirme projeleri olarak adlandirabiliriz. Bunlarin disinda tercume ve dokumantasyon projeleri yapilmaktadir.
Belcika merkez olmak uzere turkce ve ingilizce hizmet vermekteyiz.

Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Unı Act Consulting
Sektörü: Hizmet » Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Hizmetler Diğer
Yetkili Kişi: arzu ferah
Adres: koningsbergweg 83,3520 Zonhoven Belcika Comertkent sitesi Gungoren / Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: belcika
Telefon: (049) - 7188635
Web Sitesi: www.uni-act.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Unı Act Consulting firma bilgileri. Unı Act Consulting adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Unı Act Consulting ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Unı Act Consulting firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.