Uni Trans Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Tic Ltd Şti

Şirket Hakkında
Uni Trans Lojistik, İstanbul ili KAYIŞDAĞI CAD no:27/8 K.BAKKALKÖY-KADIKÖY adresinde bulunmaktadır. Firma Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi NAZIM DEMİR dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
UNI TRANS olarak ağırlıklı Türkiye Rusya hattında müşterilerimize nakliye ve gümrükleme hizmeti veriyoruz.Diğer ülkelerde forwarder olarak müşterilerimize kaliteli ve uygun fiyatlarla hizmet vermekteyiz



Rusya’da üstlendiğiniz projelerde ve sevkiyatlarınızda aşağıda belirtilen konularda size servis sunabiliriz;



Nakliye;

- 86m3 ve 120m3 arasında değişen büyüklüklerde araçlarla hızlı ve ekonomik komple nakliye servisi. Araçlarımız yabancı plaka (Moldovya, Ukrayna,Rusya) olmaları nedeniyle Türk plaka araçların yaşadığı geçiş belgesi ve dil bilinmemesinden dolayı kaynaklanan sorunları yaşamamaktadırlar.

- 10 günlük periyotlarda düzenli parsiyel taşımacılık. İstanbul Anadolu yakasında depomuz bulunmak, transit ve normal ihracat yükleri depolanabilmekte. Gerek olursa depoda parsiyel yükleri toplayıp sevk etmek mümkün olabilmektedir.



Rusya Gümrük ve sertifika, resmi para transferi işlemleri;



- Komple ve parsiyel yüklerin Moskova’da gümrüklemesi yapılabilmekte. Parsiyel yüklerin dahili taşıma ile Rusya içi teslimi yapılabilmektedir…

- Paletli ve forklifle elleçlemesi yapılabilecek yüklerin ekonomik fiyatlara Novorosiski, Tuapse ve Soçi Limanları’nda gümrükleme işlemleri yapılıp dahili tırlarla Rusya içi teslimi yapılabilmektedir…

- Gost, hijyen… gibi sertifikaların temini…

- Resmi kanallardan paranın transferi…



Rusya hattı dışında, sahip olduğumuz bağlantı ve alt taşıma
İletişim Bilgileri
Firma: Uni Trans Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Tic Ltd Şti
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
Yetkili Kişi: NAZIM DEMİR
Adres: KAYIŞDAĞI CAD no:27/8 K.BAKKALKÖY-KADIKÖY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4690760
Web Sitesi: www.uni-trans.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uni Trans Lojistik firma bilgileri. Uni Trans Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uni Trans Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uni Trans Lojistik Hizmetleri İç Ve Dış Tic Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-11-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.