Uni Trans Lojistik Ltd.

Şirket Hakkında
Uni Trans ağırlıklı Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Balkan Ülkeleri, Polonya ve diğer CIS ülkeleri hattına çalışan güvenli ve ekonomik servis vermeyi ilke edinmiş bir lojistik firmasıdır. Portföyünde bulunan 86-120 m3 tenteli tırlarla komple ve parsiyel taşıma yanında Rusya hattında gümrükleme hizmeti vermektedir. Bunun yanında Uni Trans, müşterilerinin talepleri doğrultusunda hava, deniz, kara ve ağıryük, gabaridışı yük taşımacılığında tüm ülkelere servis vermektedir.
Uni Trans Lojistik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Uni Trans Lojistik Ltd.
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Uluslararası Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Nazım DEMİR
Adres: Kayışdağı cd. no.....
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4690760
Web Sitesi: www.uni-trans.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Uni Trans Lojistik firma bilgileri. Uni Trans Lojistik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Uni Trans Lojistik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Uni Trans Lojistik Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 24-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.