Unicity

Şirket Hakkında
Kazanç ve sağlık fırsatı elde etmek istermisiniz? www.sdkt.projesi.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Detaylı bilgi için www.bioslife.com web adresini ziyaret edebilirsiniz. Kazanç ve sağlık ürünü elde etmek için unicity_bursa@hotmail.com ya da 0536-4103195 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.Bol kazançlı ve sağlıklı günler dileriz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Dünya da kalp krizi ve aşırı vücut ve damar yağlanmalarından dolayı hergün üç kişiden biri ölüyorur. Bunların nedeni ise Türk milletinin daha fark edemediği kolesterol’dür. Günümüzde Türk milleti, reklamlarda gördüğümüz Kalbim Bemekol, Becel gibi kolesterolün içermediği yağlar aracılığı ile kolesterolü gördüler. Hatta bazı kişiler hala kolesterolün ne olduğunu dahi bilmiyor.
Kolesterol; vücutta besin yolu ile gelen yağ molekülleridir. Bu yağ molekülleri vücuta yerleşir ve kalp, karaciğer, damarlar, böbrekler ve bağırsaklar gibi vücutumuzdaki önemli organlarımızı hapseder. İşte şirketimizin üretmiş olduğu ürün vücuttaki tüm yağ moleküllerini çözer ve dışkıyla vücuttan atar. Ayrıntılı bilgi www.unicityisortakligi.blogcu.com ya da www.sdkt.projesi.com da bulanbilirsiniz. Bu sitelerde ürünümüzün içeriklerini görebilirsiniz.
Saygılarımla!
İdris BAKİ
İletişim Bilgileri
Firma: Unicity
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » İlaç Sanayi
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: İDRİS BAKİ
Adres: selamet mahallesi akif sokak no3 kat1
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (536) - 4103195
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.unicityisortagi.blogcu.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Unicity firma bilgileri. Unicity adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Unicity ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Unicity firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.