Unıted Mıllennıum

Şirket Hakkında
UNITED MILLENNIUM/TÜRKİYE



2003 yılından beri Türkiyede faaliyet gösteren UNITED MILLENNIUM Türkiyede MARİN YAPI İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Tic. Aş. tarafından temsil edilmektedir. UNITED MILLENNIUM % 100 emlak, gayrimenkul markasıdır. USA kökenli UNITED MILLENNIUM şirketinin isim haklarını satan alarak Türkiye ye getirip Türkiye de özellikle emlak, gayrimenkul alanında bir ilke imza atmıştır. Türkiye de bu markanın satışını ve pazarlanmasını MARİN YAPI İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Tic. Aş. üstlenerek kurumsal olarak gayrimenkul satışı, kiralanması ve expertiz (değerleme) çalışmalarını profesyonelce, teknolojinin en son tekniklerini ve markasını kullanarak yürütmektedir.Tüm personelimiz; emlak, gayrimenkul konusunda uzman, deneyimli, profesyonel, güler yüzlü, araştırma ve geliştirmeye önem veren disiplinli yapıya sahiptir. Kullandığı teknolojiye büyük yatırımlar yaparak, profesyonel pazarlama teknikleriyle sürekli büyük yenilikler ile sektörde ilklere imza atmaktadır. Özellikle günümüz emlak, gayrimenkul dünyasına yabancı olan " Kurumsal Emlakçılık " anlayışını Türkiyeye empoze etmiştir. Kendi işini kurmak isteyen müteşebbüslere az sermaye ile yüksek ve risksiz kazanç fırsatatını sunmaktadır. Şirketimiz tüm ofislerine Network Bağlantısı ile tüm ofislerimize gayrimenküllerini dünya çapında pazarlama ve reklam şanslarını sunmaktadır.





HİZMETLERİMİZ



S
Unıted Mıllennıum
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Unıted Mıllennıum
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: Tarık ŞAHİN
Adres: Palladium Plaza, Barbaros Mahallesi, Halk Caddesi No:6 Kat:2, Kozyatagi/Ist. 34746
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6636156
Web Sitesi: www.um-tr.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Unıted Mıllennıum firma bilgileri. Unıted Mıllennıum adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Unıted Mıllennıum ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Unıted Mıllennıum firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.